Vrijblijvend adviesgesprek

Jij wilt doorgroeien, zichtbaar zijn. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Uw bedrijf in vogelvlucht


Drones bieden de mogelijkheid om unieke beelden vanuit de lucht vast te leggen, waarmee je jouw bedrijf op een spectaculaire manier kunt vastleggen. Denk aan adembenemende luchtopnames van bedrijfsgebouwen of projecten. Maar drones kunnen ook nuttig zijn voor inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals het detecteren van schade aan gebouwen, het monitoren van bouwprojecten of het inspecteren van moeilijk bereikbare gebieden.

Drone Opnames

De drones van MediaGroepZeeland zijn uitgerust met camera’s van hoge kwaliteit en kunnen vanuit alle hoeken en hoogtes fotograferen en filmen. Onze dronepiloten zijn uitgerust met de laatste technologieën en hebben oog voor detail.

Wetgeving en veiligheid

Sinds 2020 gelden Europese regels voor drones om te zorgen voor veiligheid in de lucht en op de grond. Denk hierbij aan regels als; vliegen met een drone boven mensen, met drones vliegen die + 25 kilo wegen, maar ook aan de hoogte. MediaGroepZeeland beschikt over een exploitantnummer in de specifieke categorie en haar dronepiloten zijn in het bezit van een vaardigheidsbewijs. Dit houdt in dat de drones + 120 meter hoog mogen vliegen, dat de drones veilig over mensen mogen vliegen en er ook binnen de bewoonde omgeving mag worden gevlogen. Meer weten over de wetgeving van drones? Bekijk dan de pagina van Rijksoverheid.