Vrijblijvend adviesgesprek

Jij wilt doorgroeien, zichtbaar zijn. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Uw bedrijf in vogelvlucht


Drones bieden de mogelijkheid om unieke beelden vanuit de lucht vast te leggen, waarmee je jouw bedrijf op een spectaculaire manier kunt vastleggen. Denk aan adembenemende luchtopnames van bedrijfsgebouwen of projecten. Maar drones kunnen ook nuttig zijn voor inspectie- en onderhoudswerkzaamheden, zoals het detecteren van schade aan gebouwen, het monitoren van bouwprojecten of het inspecteren van moeilijk bereikbare gebieden.

Drone Opnames

De drones van MediaGroepZeeland zijn uitgerust met camera’s van hoge kwaliteit en kunnen vanuit alle hoeken en hoogtes fotograferen en filmen. Onze dronepiloten zijn uitgerust met de laatste technologieën en hebben oog voor detail.

Gaat het nu om het maken van foto’s voor een vastgoed project of een complete bedrijfsfilm te maken op de industrie?
Of na een storm dat er schades in kaart gebracht moeten worden.
De vraag om drones voor verschillende doeleinde te gebruiken is veel makkelijker geworden zeker nu de camera’s in de drones van hoge kwaliteit zijn en de drones compact voor transport, zijn ze gemakkelijk in te zetten.
Voorheen om hele gave luchtopnames te maken moest je een vliegtuig of helikopter inhuren om bijzondere shots te kunnen vast leggen.
Dat was erg prijzig en ook niet altijd makkelijk in te plannen.
Door de juiste papieren kunnen onze Dronevluchten bijna overal ingezet worden.
De Open categorie en de Specifieke categorie
De Open Categorie daar begin je mee als dronepiloot, maar je mag hier dus niet overal je drone laten opstijgen.
Doordat wij binnen de Specifieke Categorie mogen opereren hebben we een streepje voor op onze concurrentie.
Hierdoor zijn we bijna overal inzetbaar.

Drone&Pictures, Partner MediaGroepZeeland

Wetgeving en veiligheid

Sinds 2020 gelden Europese regels voor drones om te zorgen voor veiligheid in de lucht en op de grond. Denk hierbij aan regels als; vliegen met een drone boven mensen, met drones vliegen die + 25 kilo wegen, maar ook aan de hoogte. MediaGroepZeeland beschikt over een exploitantnummer in de specifieke categorie en haar dronepiloten zijn in het bezit van een vaardigheidsbewijs. Dit houdt in dat de drones + 120 meter hoog mogen vliegen, dat de drones veilig over mensen mogen vliegen en er ook binnen de bewoonde omgeving mag worden gevlogen. Meer weten over de wetgeving van drones? Bekijk dan de pagina van Rijksoverheid.