Vrijblijvend adviesgesprek

Leg uw bedrijf of merk vast in foto's van topkwaliteit. Kom met ons in gesprek voor advies.

Adviesgesprek

Kwaliteitsfoto's waren nooit belangrijker


Beeld wordt steeds belangrijker in communicatie. Het hebben van goede kwaliteit foto’s is dan ook essentieel voor elk bedrijf. Of je nou een kleine startup bent of een gevestigde onderneming, het gebruik van aantrekkelijke en professionele foto’s helpt jouw merk te promoten, jouw boodschap over te brengen en om jouw klanten te overtuigen.

Waarom foto- & videografie zo belangrijk is

Goede foto’s helpen om jouw bedrijf op een positieve manier te presenteren. Het gebruik van scherpe en heldere afbeeldingen laat zien dat je aandacht besteedt aan kwaliteit en detail, wat vertrouwen opwekt bij potentiële klanten. Wil je dat jouw bedrijf opvalt tussen de massa? Dan is het tijd om jouw bedrijfsverhaal op een unieke en professionele manier vast te leggen met behulp van hoogwaardige videografie!

Studiofotografie of productfotografie

De studiofotograaf van MediaGroepZeeland weet dat kwaliteit en opvallende details het verschil maken voor een foto om jouw doelgroep te bereiken en te raken. Onze studiofotograaf heeft meer dan 30 jaar ervaring en weet precies de ideale hoeken te vinden en het licht perfect af te stellen voor een prachtig plaatje. Je kunt voor foto’s terecht in de studio, maar onze fotograaf werkt ook op locatie. Ook verzorgt hij representatieve en unieke foto’s van producten. Heb je net een nieuw product in je assortiment of op de markt gebracht? Met wat mooie foto’s kan je jouw brede aanbod beter belichten!

“Ik heb een Zeeuwse mentaliteit van nuchterheid en hard werken. Je kan bij mij terecht in de studio, maar ik werk ook op locatie. Dat maakt dit werkt leuk! Elke dag, elke klant en elk bedrijf is weer anders. Door elkaar te verassen en door de juiste dosis aan creativiteit streef ik naar foto’s die de opdracht volledig tot zijn recht laten komen”.

Videografie

Wil je dat jouw bedrijf opvalt tussen de massa en echt een blijvende indruk maakt op klanten en zakelijke relaties? Dan is het tijd om jouw bedrijfsverhaal op een unieke en professionele manier vast te leggen met behulp van hoogwaardige videografie! Laat de professionals van MediaGroepZeeland jouw persoonlijke verhaal vastleggen en ontdek hoe we jouw doelgroep echt kunnen raken en inspireren.

Een idee vertalen naar een video, dat is mijn passie

Ik zie het als een uitdaging om een bedrijf of een moment zo creatief mogelijk vast te leggen op foto of video.
Mijn creativiteit en open blik zorgt ervoor dat geen foto of video hetzelfde is en altijd een persoonlijke touch heeft. Samen met de ideeën van de klant vormt dit het perfecte eindresultaat.

Jeroen Kopmels – Partner MediaGroepZeeland