Vrijblijvend adviesgesprek

Onze experts brengen een open blik op branding, communicatie, social media en digitaal.

Adviesgesprek

Marketing communicatie brengt uw ideeën tot leven


Heb je een fantastisch idee, product of service? Wil je jouw verhaal vertellen op een manier die aanspreekt en aantrekt? Misschien is een animatie, een website, een nieuw ontwerp of een goed uitgewerkte illustratie wat je zoekt! Onze professionals hebben een brede kennis en ervaring opgebouwd in verschillende vakgebieden zoals technologie, creatie, design en media. Wij helpen je graag verder met onze deskundigheid en expertise op deze gebieden.

Marketingcampagnes voor uw bedrijf

De wereld om ons heen is al complex genoeg. Waar je voorheen als adverteerder kon opvallen met een paginagrote advertentie in de krant, word je nu gevraagd om een boodschap te verpakken in een video op social media van slechts 10 seconden. Daarom biedt MediaGroepZeeland een breed scala aan marketing- en communicatieactiviteiten. Denk hierbij aan branding, teksten schrijven, grafisch design, het bouwen van websites, Google analytics, campagne management en nog veel meer. De professionals van MediaGroepZeeland vertellen je graag wat mogelijk is. Vanuit de nuchtere Zeeuwse wortels zoeken we naar een creatieve oplossing voor elk communicatievraagstuk.

Marketing en communicatie

Via de combinatie van marketing en communicatie, kan je (potentiële) klanten begeleiden om producten te kopen of diensten af te nemen. Marketing en communicatie zijn twee verschillende diensten, die toch erg sterk met elkaar verbonden zijn. Maar wat is nu eigenlijk het verschil?

Waar Marketing vooral draait om het promoten en verkopen van een product of dienst. Draait communicatie vooral om de manier hoe jij bedrijf of organisatie neerzet en hoe jij communiceert naar je doelgroep. Dit gaat dan niet zo zeer om je product of dienst, maar meer het gehele traject daaromheen.

Heeft u hier al eens actief over nagedacht? Wat heeft u nodig voor een effectieve marketingcampagne of hoe kunnen we dit proces optimaliseren? Wij helpen graag.