Vrijblijvend adviesgesprek

Jij wilt doorgroeien, zichtbaar zijn. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Een website of webshop laten bouwen


Een goede online communicatie begint allemaal bij een goede website. Elk bedrijf heeft een website nodig die de kwaliteiten van het bedrijf recht doet en aan klanten laat zien waar het bedrijf echt voor staat. Voor zo’n belangrijk aspect van je bedrijf wil je alleen de beste kwaliteit. Daarom werkt MediaGroepZeeland samen met professionals op het gebied van websiteontwikkeling en UX/UI-design.

Jouw eigen website

Hoe ziet jouw website en/of webshop er nu uit? Als ondernemer is het belangrijk om het visitekaartje van je onderneming goed up-to-date te houden. Tegenwoordig zijn een professionele en informatieve website en representatieve webshop onmisbaar. Bij MediaGroepZeeland begrijpen we hoe belangrijk het is om je bedrijfswebsite op orde te hebben. Daarom bieden wij jou de expertise en creativiteit van onze ervaren webdesigners om jouw website of webshop naar een hoger niveau te tillen.

Onze kwaliteiten

De professionals van MediaGroepZeeland beschikken over uitgebreide kennis en ruime ervaring. Met hun enthousiasme en creativiteit gaan ze graag voor jou aan het werk! Door samen te werken, goed te luisteren naar jouw ideeën en wensen creëren ze de perfecte website. Met gebruikersvriendelijke webpagina’s en een schat aan informatie wordt het nog gemakkelijker om jouw klanten aan je te binden. Nieuwe klanten zien in één oogopslag je professionaliteit en voelen zich thuis op jouw website.

Contentbeheer

Door content op een juiste manier te beheren en publiceren kan content bijdragen aan een betere online zichtbaarheid en vindbaarheid van jouw bedrijf. Door regelmatig nieuwe content te plaatsen, blijf je bovendien zichtbaar en relevant voor potentiële klanten. MediaGroepZeeland beschikt over een professionele tekstschrijver die jou kan ondersteunen bij het creëren en beheren van jouw content. Kunnen de teksten op je huidige website een opfrisbeurt gebruiken? Ook hiervoor kan je bij ons terecht.

Vindbaarheid

MediaGroepZeeland helpt je met het verhogen van de online vindbaarheid van jouw bedrijf. Dit doen we door content te creëren die niet alleen interessant is voor jouw doelgroep, maar ook goed scoort in zoekmachines. Zo wordt jouw website beter gevonden en genereer je meer organisch verkeer.

Hosting en onderhoud

Naast het creëren van een goede website en het optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines, is het ook belangrijk om te zorgen voor een veilige en stabiele website. MediaGroepZeeland levert op maat gemaakte oplossingen voor hosting en onderhoud van jouw website, waarbij we constant op de hoogte zijn van de nieuwste technische eisen en ontwikkelingen.

We zorgen ervoor dat jouw website veilig is voor jou en je klanten en dat deze altijd goed bereikbaar is en snel laadt. MediaGroepZeeland biedt regelmatig updates en back-ups, zodat je altijd de meest recente versie van jouw website hebt en bij eventuele problemen snel weer online bent. Met onze hosting en onderhoudsdiensten hoef je je nooit zorgen te maken over de technische aspecten van jouw website en kun jij je volledig richten op jouw kernactiviteiten.