Vrijblijvend adviesgesprek

Jij wilt doorgroeien, zichtbaar zijn. Wij bespreken samen met jou de mogelijkheden.

Adviesgesprek

Bouw aan je autoriteit en vindbaarheid


YouTube marketing voor bedrijven is meer dan het krijgen van abonnees of het worden van de nieuwe Enzo Knol. Bij Grow Video zien wij dat veel mkb-bedrijven weinig kennis hebben van videomarketing op YouTube, waardoor ze veel tijd verspillen aan het prutsen met hun YouTube kanaal. Dat kan anders. Door de inzet van video SEO bouwen we aan de zichtbaarheid en vindbaarheid van je bedrijf, waardoor jij de autoriteit in je vakgebied wordt.

Wie zijn wij?

Mijn naam is Demi Groen. Met Grow Video bouwen wij aan de autoriteit van het mkb via video- en contentstrategieën, videoproducties en distributie. Waarom? Omdat er veel mkb-bedrijven zijn die goed zijn in wat ze doen, maar zij vaak niet in staat zijn om deze te verhalen te vertalen naar een goed video verhaal. Wij geloven dat het leven te kort is om onzichtbaar te zijn en dat jouw bedrijf het waard is om gezien én gehoord te worden. Maar als je op zoek bent naar een standaard videomarketingbedrijf, dan moet je ons niet bellen. Wij maken geen video’s die over jou gaan, maar video’s die jouw doelgroep helpen. Want alleen op die manier wordt jij de autoriteit van jouw markt.

De voordelen van YouTube Marketing

Waar YouTube vroeger werd gebruikt als kanaal om video’s op te dumpen, zien steeds meer bedrijven de voordelen van YouTube marketing. Zo hebben YouTube video’s een veel langere levensduur (jaren), dan video’s op social media (dagen) en zijn deze video’s, mits goed ingezet ook vindbaar in Google, waardoor ze een bijdrage leveren aan organische groei. Zo heb ik eerder de video’s van Scribbr en Luxplus op #1 en #2 posities in Google laten ranken, een YouTube en Instagram strategie geschreven voor RTV Rijnmond en gewerkt aan YouTube-series voor FunX.

Bouw aan je autoriteit met YouTube Marketing

Wil je ook bouwen aan je autoriteit? Neem dan contact op. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken. Samen kunnen we een video- en contentstrategie ontwikkelen die de juiste snaar raakt bij jouw doelgroep en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengt. Laat je concurrenten achter je en word dé autoriteit in jouw vakgebied. Bereik meer mensen, vergroot je zichtbaarheid en laat je bedrijf groeien met de kracht van YouTube marketing!

Investeer in je bedrijf en maak een impact met YouTube marketing!