Wij maken projecten haalbaar


Zeeland zit vol talent en samen halen wij dat talent naar boven zodat uw bedrijf deze kwaliteit kan benutten door één en dezelfde aanbieder. Een goed gevoel begint bij daadkracht en wederzijds begrip. Samen bereiken we meer.

Visie

Wij geloven dat de kracht van Zeeuwse expertise ligt in de combinatie van specialisme en gedrevenheid van startups met de jarenlange ervaring van gevestigde bedrijven. Samen willen we voorop blijven lopen in vernieuwing en innovatie, om zo bij te dragen aan een duurzame en bloeiende economie in Zeeland en daarbuiten.

Missie

Door de krachten van verschillende Zeeuwse professionals te bundelen kunnen bedrijven profiteren van zakelijke dienstverlening op topniveau.

Het verhaal van onze oprichter

Het idee om MediaGroepZeeland op te richten is ontstaan uit een onderneming op het gebied van foto- en videografie en drones. Steeds vaker kreeg ik van klanten de vraag of het ook mogelijk was om diensten zoals webdesign, signing en adverteren te realiseren.

Helaas moesten deze klanten worden teleurgesteld. Je wilt immers authentiek blijven in je eigen verhaal en in je eigen werk. Toch leek het of er iets miste, helemaal toen dat soort verzoeken steeds regelmatiger voorbijkwamen.

Er moest iets gebeuren, want ‘nee’ zeggen tegen je klanten doe je liever niet. We wisten dat er meerdere bedrijven in Zeeland zitten met ieder een specialisatie in hun eigen vakgebied. Zulke bedrijven zijn vaak beter dan wat een simpel totaalpakket in één los bedrijf kan bieden.

Bedrijven van Zeeuwse bodem zitten vol waanzinnige vakkennis en competentie die vaak wordt overgeslagen.

Zo kwam het idee om kwaliteit, ervaring en specialisme van verschillende bedrijven te bundelen. We horen vaak dat expertise uit verschillende vakgebieden buiten onze eigen provincie wordt gehaald. En dat is helemaal niet nodig. Bij MediaGroepZeeland geloven we dat de expertise hier ligt, gewoon in Zeeland!

Zeeland is competent, heeft potentie en er zitten ontzettend veel succesvolle bedrijven gevestigd. MediaGroepZeeland is er klaar voor om het ultieme aanbod aan zakelijke dienstverlening uit Zeeland te creëren.

Bedrijven van Zeeuwse bodem zitten vol waanzinnige vakkennis en competentie die vaak wordt overgeslagen.

MediaGroepZeeland is ontstaan vanuit mijn bedrijf in foto- en videografie en drones. Steeds vaker kreeg ik de vraag of ik ook webdesign, signing en adverteren kon verzorgen. Om mijn klanten beter van dienst te kunnen zijn, besloot ik om de krachten te bundelen met andere bedrijven in Zeeland. Ik ben er van overtuigd dat de expertise en potentie in Zeeland ligt en we met MediaGroepZeeland klaar zijn om het ultieme aanbod aan zakelijke dienstverlening uit Zeeland te creëren.

Jeroen van Hoven
Founder - MediaGroepZeeland

Partner worden?


Ben jij een enthousiaste, gepassioneerde en talentvolle ondernemer met een hart voor de zaak? Denk jij graag mee met de klant en wil jij altijd het beste leveren? Neem contact met ons op en misschien kunnen we in de toekomst samenwerken aan mooie projecten.

Online vindbaarheid

Een persoonlijke pagina direct op onze website

Online marketing

Wij voeren de gesprekken, jij krijgt de opdrachten.

Divers netwerk

Diverse specialisten die elkaar ondersteunen

Lage fees

Een lage fee per binnengebrachte opdracht.