Welkom

Alle zakelijke expertise uit Zeeland op één plek.


Welkom

Alle zakelijke expertise uit Zeeland op één plek.


Wat bieden wij aan?


Zeeland is bekend van de mosselen, oesters, ruige zee, bolussen en schitterende natuur, maar ook van daadkracht en nuchterheid. Deze laatste kwaliteiten vindt u ook bij de MediaGroepZeeland. Samen met onze partners bundelen we de krachten. Zo profiteren onze klanten van kwaliteit op topniveau om zo door te groeien en door elkaar te versterken.

Ambitie in beweging, dat is ons verhaal.


Bedrijven van Zeeuwse bodem zitten vol waanzinnige vakkennis en competentie in de vorm van jonge- en ervaren ondernemers. Er zijn veel bedrijven die een totaalplaatje aanbieden, maar het echte specialisme ontbreekt vaak. Daarom verenigen we bij MediaGroepZeeland de beste expertise in gebieden zoals web design, marketing, juridisch, film en fotografie om onze klanten het beste te leveren. We denken niet alleen mee, maar ook verder.

Ons verhaal →

Partner worden binnen ons netwerk?


Zie jij een kans om ook samen te werken met de MediaGroepZeeland? Ben jij een enthousiaste, gepassioneerde en talentvolle ondernemer met een hart voor de zaak? Denk jij graag mee met de klant en wil jij altijd het beste leveren? Neem contact met ons op en misschien kunnen we in de toekomst samen werken aan mooie projecten.

Online vindbaarheid

Een persoonlijke pagina direct op onze website

Online marketing

Wij voeren de gesprekken, jij krijgt de opdrachten.

Divers netwerk

Diverse specialisten die elkaar ondersteunen

Lage fees

Een lage fee per binnengebrachte opdracht.

Waarom MediaGroepZeeland?

Bij MediaGroepZeeland koppelen we de unieke wensen van de klant aan de expertise en vakkennis van onze specialisten en ondernemers. Op die manier krijgen onze klanten voor elke zakelijke dienstverlening het beste van het beste. Dat doen we vanuit een Zeeuwse filosofie van nuchterheid, daadkracht en resultaatgerichtheid.

Transparante werkwijze

Zeeland zit vol talent en samen halen wij dat talent naar boven zodat uw bedrijf deze kwaliteit kan benutten door één en dezelfde aanbieder. Een goed gevoel begint bij daadkracht en wederzijds begrip. Samen bereiken we meer. Door gebruik te maken van ons netwerk heb je toegang tot een grote database aan kennis. Al onze partners werken transparant en nauw met elkaar samen. Zo kunnen we garanderen dat we altijd kwaliteit leveren of de kwaliteit in huis hebben.

Contact opnemen met MediaGroepZeeland

Jouw project neerleggen in de handen van MediaGroepZeeland is een strategische en overwogen keuze. Je haalt kwaliteit in huis. Eén van onze collega’s komt graag bij jou op gesprek om je wensen en ideeën te bespreken. Na ons gesprek zoeken wij de juiste collega om jou project succesvol af te ronden.

Vrijblijvend een gesprek inplannen

Neem direct contact op voor een vrijblijvend gesprek of ontdek onze diensten.

Advies gesprek →